Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more

The BonBons

Etter seier i den nasjonale finalen i låtkonkurransen Bandwagon i 2012, har The BonBons sjarmert Norge fra nord til sør med sitt akustiske og ærlige uttrykk. Nå står både singel- og albumslipp for tur.

Hvem hadde trodd at det kalde Nord-Norge kunne frambringe drivende countrypop med sjel og varme? De tre kvinnelige frontfigurene i The BonBons utgjør et musikalsk kraftsenter som befinner seg et sted mellom The Mamas & The Papas og Dixie Chicks. Med fele, trekkspill, gitar og flerstemte harmonier skaper de en forfriskende og særegent sound.

I sin albumdebut har de med seg den svenske stjerneprodusenten Ollie Olson, som for øvrig har jobbet med artister som Kent, Ice-T, Snoop Dogg, Coolio, Robyn, Movits! og Loreen. Blant gjestemusikerne finner vi noen av de mest ettertraktede musikerne i Nord-Norge for øyeblikket.

The BonBons:
Kine Yvonne Berntsen: vokal, gitar
Julie Alapnes: fele, vokal
Herborg Rundberg: piano, vokal

• Besøk bandets hjemmeside her