Facebook

new release

Release 27th of July: Chill

Når Cliff Isaksen nå kommer ut med sin første egne låt, er det med den herlig sommersinglen Chill! Etter opptredener i Idol og Det store korslaget, og godt og vel 20 år som profilert musiker over hele landet, er Cliff endelig klar for å presentere sin egen musikk til verden.

• Read more

The BonBons

Etter seier i den nasjonale finalen i låtkonkurransen Bandwagon i 2012, har The BonBons sjarmert Norge fra nord til sør med sitt akustiske og ærlige uttrykk. Nå står både singel- og albumslipp for tur.

Hvem hadde trodd at det kalde Nord-Norge kunne frambringe drivende countrypop med sjel og varme? De tre kvinnelige frontfigurene i The BonBons utgjør et musikalsk kraftsenter som befinner seg et sted mellom The Mamas & The Papas og Dixie Chicks. Med fele, trekkspill, gitar og flerstemte harmonier skaper de en forfriskende og særegent sound.

I sin albumdebut har de med seg den svenske stjerneprodusenten Ollie Olson, som for øvrig har jobbet med artister som Kent, Ice-T, Snoop Dogg, Coolio, Robyn, Movits! og Loreen. Blant gjestemusikerne finner vi noen av de mest ettertraktede musikerne i Nord-Norge for øyeblikket.

The BonBons:
Kine Yvonne Berntsen: vokal, gitar
Julie Alapnes: fele, vokal
Herborg Rundberg: piano, vokal

• Besøk bandets hjemmeside her