Facebook

new release

Release 2nd of March: Globus

Dratapp is a jazz-trio that plays jazz. Now they appear with their first full length album "Globus", with mainly own original compositions.

• Find it on iTunes here • Read more

Ole Jørn Myklebust

Ole Jørn Myklebust er en av Norges mest anerkjente jazztrompetister og musikkprodusenter, kjent for sin ekspressive og lyriske stil.

Myklebust ble født i Eidsdal i 1977. Han begynte sin musikkarriere med jazzstandarder, noe som er tydelig på hans debutalbum "Breaks Even" som ble spilt inn i løpet av studietiden ved Norges Musikkhøgskole. I årene som fulgte har samarbeidene med forskjellige artister over hele verden, og da særlig det tette samarbeidet med den samiske stjernen Mari Boine, vært med på å utvikle en helt personlig og unik stil for Myklebust. I tillegg til sitt virke som solist og frilanser, jobber han som musikkprodusent og komponist for scene, film og tv. Blant annet har han jobbet med artister slik som Unni Wilhelmsen (NO), Melanie Scholtz (ZA) og Jonas Fjeld (NO).

I 2000 mottok han den prestisjetunge prisen "Årets unge jazzmusiker" med bandret Ra, og året etter fikk han "Have No Fear”-prisen av Jazzradioen og Hydro Texaco.
• Les mer om Ole Jørn her