Facebook

new release

Release 27th of July: Chill

Når Cliff Isaksen nå kommer ut med sin første egne låt, er det med den herlig sommersinglen Chill! Etter opptredener i Idol og Det store korslaget, og godt og vel 20 år som profilert musiker over hele landet, er Cliff endelig klar for å presentere sin egen musikk til verden.

• Read more
Balladen om Jonny og Jeanette

Med låter ispedd rock og visesang har Hjerterå allerede fått en trofast fanskare. Nå kommer konseptalbumet «Balladen om Jonny og Jeanette».

I konseptalbumet «Balladen om Jonny og Jeanette» bruker Hjerterå Tromsø som bakteppe for å fortelle ei slags skjebnehistorie. Musikalsk balanserer plata pop, visesang, surferock og folk på en måte som kan gi assosiasjoner til Daniel Romano, Ryan Adams og Håkan Hellström. Hjerterå står imidlertid trygt planta på egne bein i den norske musikkfloraen, noe de befester med denne utgivelsen.

Albumslippet markeres med konsert på Kulturhuset i Tromsø, 1. oktober.

Sent i 2012 kom Hjerterå som et friskt pust inn på den norske musikkscenen med singelen Svanesangen, og det påfølgende albumet Nesten Som Dæ (Finito Bacalao Records). Full av overskudd og spilleglede blander Hjerterå rock, pop, visesang, humor og alvor. Bandet består av Johan Aarstein, Tarjei Antonsen, Rikard Toften Holst og Roger Tunheim Jakobsen. Gjennom en rekke opptredener rundt om i landet har Hjerterå etablert seg som en solid og spennende liveband.
• Kjøp albumet på iTunes her