Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more
Paris

Hjerterå er her med ny single! "Paris" er en musikalsk perlesnor av bittersøt romantikk. I korte glimt, som et fotoalbum, fortelles en historie om to reisende gjennom Europa som stanser midtveis ved kjærlighetens smerteligste spørsmål; er du her for meg?
Med låter ispedd rock og visesang har Hjerterå allerede fått en trofast fanskare. Nå kommer singlen Paris - den andre av totalt tre singler som slippes i løpet av våren 2014.

Sent i 2012 kom Hjerterå som et friskt pust inn på den norske musikkscenen med singelen Svanesangen, og det påfølgende albumet Nesten Som Dæ (Finito Bacalao Records). Full av overskudd og spilleglede blander Hjerterå rock, pop, visesang, humor og alvor. Bandet består av Tarjei Antonsen, Rikard Holst, Roger Tunheim Jakobsen og Johan Aarstein. Gjennom en rekke opptredener rundt om i landet har Hjerterå etablert seg som en solid og spennende liveband.

Følg Hjerterå på Twitter: @hjertera, #paris

• Kjøp singlen på iTunes her: