Facebook

new release

Release 27th of July: Chill

Når Cliff Isaksen nå kommer ut med sin første egne låt, er det med den herlig sommersinglen Chill! Etter opptredener i Idol og Det store korslaget, og godt og vel 20 år som profilert musiker over hele landet, er Cliff endelig klar for å presentere sin egen musikk til verden.

• Read more
Paris

Hjerterå er her med ny single! "Paris" er en musikalsk perlesnor av bittersøt romantikk. I korte glimt, som et fotoalbum, fortelles en historie om to reisende gjennom Europa som stanser midtveis ved kjærlighetens smerteligste spørsmål; er du her for meg?
Med låter ispedd rock og visesang har Hjerterå allerede fått en trofast fanskare. Nå kommer singlen Paris - den andre av totalt tre singler som slippes i løpet av våren 2014.

Sent i 2012 kom Hjerterå som et friskt pust inn på den norske musikkscenen med singelen Svanesangen, og det påfølgende albumet Nesten Som Dæ (Finito Bacalao Records). Full av overskudd og spilleglede blander Hjerterå rock, pop, visesang, humor og alvor. Bandet består av Tarjei Antonsen, Rikard Holst, Roger Tunheim Jakobsen og Johan Aarstein. Gjennom en rekke opptredener rundt om i landet har Hjerterå etablert seg som en solid og spennende liveband.

Følg Hjerterå på Twitter: @hjertera, #paris

• Kjøp singlen på iTunes her: