Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more
Weather Your Storms

Etter seieren i den landsomfattende låtkonkurransen Bandwagon i 2012 har ting gått slag i slag for trekløveret i The BonBons. 3.mars slapp de endelig sitt debutalbum Weather Your Storms, og det klatrert rett inn på Topp 10-lista på iTunes. 8.mars er det releasekonsert på Kulturhuset i Tromsø.

Med frisk og drivende country-pop, har den nordnorske gruppa The BonBons allerede sjarmert publikum fra nord til sør gjennom flere sterke konsert- og festivalopptredener. De tre kvinnelige frontfigurene har alle svært varierte musikalske bakgrunner, som til sammen er med på å forme et detaljert og variert lydbilde. Elementer fra pop, folkemusikk, amerikana, improvisert- og klassisk musikk forenes i et rikt og variert lydbilde. Den trestemte sangen binder det hele sammen på en håndverksmessig svært god måte. Vi har altså å gjøre med en trio med høyt kunstnerisk nivå.

Derfor valgte de også samarbeidspartnere fra øverste hylle da de skulle spille inn sitt debutalbum. I bandet finner vi tre av de mest ettertraktede musikerne i Nord-Norge i dag. Den svenske stjerneprodusenten Ollie Olson , som tidligere har jobbet med artister slik som Kent, Ice-T, Snoop Dogg og Coolio, var heller ikke sen om å omfavne musikken. Albumet ble spilt inn live på Rock City i Namsos på bare to dager. Resultatet er et sjeldent ærlig og friskt sound!

Medvirkende:
Kine Yvonne Berntsen: vokal, gitar
Julie Alapnes: fele, vokal
Herborg Rundberg: piano, vokal
Ole Jørn Myklebust: trompet
Kjetil Dalland: bass
Tore Bruvoll: banjo
Produsent: Ollie Olson/Ole Jørn Myklebust
Tekst og melodi: The BonBons

• Kjøp albumet på iTunes her