Facebook

new release

Release 16th of Nov: Nydelig

With his second single release, Cliff once again proves his talent both as an artist and a songwriter. Nydelig (Beautiful) is simply very catchy and groovy pop.

• Find the tune here • Read more
Weather Your Storms

Etter seieren i den landsomfattende låtkonkurransen Bandwagon i 2012 har ting gått slag i slag for trekløveret i The BonBons. 3.mars slapp de endelig sitt debutalbum Weather Your Storms, og det klatrert rett inn på Topp 10-lista på iTunes. 8.mars er det releasekonsert på Kulturhuset i Tromsø.

Med frisk og drivende country-pop, har den nordnorske gruppa The BonBons allerede sjarmert publikum fra nord til sør gjennom flere sterke konsert- og festivalopptredener. De tre kvinnelige frontfigurene har alle svært varierte musikalske bakgrunner, som til sammen er med på å forme et detaljert og variert lydbilde. Elementer fra pop, folkemusikk, amerikana, improvisert- og klassisk musikk forenes i et rikt og variert lydbilde. Den trestemte sangen binder det hele sammen på en håndverksmessig svært god måte. Vi har altså å gjøre med en trio med høyt kunstnerisk nivå.

Derfor valgte de også samarbeidspartnere fra øverste hylle da de skulle spille inn sitt debutalbum. I bandet finner vi tre av de mest ettertraktede musikerne i Nord-Norge i dag. Den svenske stjerneprodusenten Ollie Olson , som tidligere har jobbet med artister slik som Kent, Ice-T, Snoop Dogg og Coolio, var heller ikke sen om å omfavne musikken. Albumet ble spilt inn live på Rock City i Namsos på bare to dager. Resultatet er et sjeldent ærlig og friskt sound!

Medvirkende:
Kine Yvonne Berntsen: vokal, gitar
Julie Alapnes: fele, vokal
Herborg Rundberg: piano, vokal
Ole Jørn Myklebust: trompet
Kjetil Dalland: bass
Tore Bruvoll: banjo
Produsent: Ollie Olson/Ole Jørn Myklebust
Tekst og melodi: The BonBons

• Kjøp albumet på iTunes her