Facebook

new release

Release 27th of July: Chill

Når Cliff Isaksen nå kommer ut med sin første egne låt, er det med den herlig sommersinglen Chill! Etter opptredener i Idol og Det store korslaget, og godt og vel 20 år som profilert musiker over hele landet, er Cliff endelig klar for å presentere sin egen musikk til verden.

• Read more
Morrasola

Med låter ispedd rock og visesang har Hjerterå allerede fått en trofast fanskare. Nå kommer singlen Morrasola - den første av totalt fire singler som slippes i løpet av våren 2014.

Et sted mellom optimisme, resignasjon, mani og beherskelse er du - men hvor? Dette spørsmålet stilles lytteren på Hjerterås nyeste singel, Morrasola - en oppstemt, melodiøs poplåt i samme musikalske landskap som Mumford & Sons og Håkan Hellström. Singelslippet markeres med konsert på Fru Lundgreen i Trondheim, 21. februar.

Ytterligere tre singler slippes i løpet av våren 2014, den 17. hver måned.

Sent i 2012 kom Hjerterå som et friskt pust inn på den norske musikkscenen med singelen Svanesangen, og det påfølgende albumet Nesten Som Dæ (Finito Bacalao Records). Full av overskudd og spilleglede blander Hjerterå rock, pop, visesang, humor og alvor. Bandet består av Tarjei Antonsen, Tor Farstad, Roger Tunheim Jakobsen og Johan Aarstein. Gjennom en rekke opptredener rundt om i landet har Hjerterå etablert seg som en solid og spennende liveband.

Følg Hjerterå på Twitter: @hjertera, #morrasola
• Se traileren på YouTube her!