Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more
Adventsdrøm

Det lenge etterlengtede julealbumet "Adventsdrøm" av Jardar Johansen er endelig her! Sammen med noen av de fremste musikerne i Nord-Norge har Jardar samlet 11 av de vakreste og de mest høytidsstemte julelåtene fra sitt repertoar, på ett album.
Etter den suksessfulle juleturnéen i 2011 spurte folk over hele Nord-Norge etter musikken på CD. Nå er den spilt inn på Lydproduksjon Studio i Tromsø. Albumutgivelsen følges opp av en turné med 10 konserter, som strekker seg fra Sulitjelma og Bodø i sør til Nordreisa i nord.

Jardar har en variert karriere og har hatt stor suksess innenfor flere sjangere. Hans årlige juleturné er den største i sitt slag i Nord-Norge og har fått et stort og trofast publikum som vokser for hvert år. I 2010 hadde juleturnéen 10 års jubileum. Over flere år har Jardar laget musikalske hylningsshow til store artister og band som har spilt for fulle hus og fantastiske kritikker. Bla. Elton John, Billy Joel, Simon and Garfunkel, Phil Collins og Beatles har Jardar hyllet sammen med topp musikere.

Jardar har et enormt musikalsk repertoar og har, i tillegg til egne prosjekter, show, konserter og turnéer, vært solist med kor og ensembler i hele landet, alene eller sammen med andre profilerte norske artister som Elisabeth Andreassen, Rein Aleksander og Mariann Aass Hansen. Han har også vært solist med Soweto Gospel Choir og frontet den store Mandela-konsert i Tromsø.

I 2010 gjorde hans opptreden i Beat for Beat til at han fikk mye oppmerksomhet, og han kom bla med på årskavalkaden til programmet for de beste øyeblikkene i 2010. Ellers har han gjort en programserie i tre programmer på NRK for ”Under åpen himmel” og hadde det veldig morsomt som deltaker i ”Det store korslaget” med Team Jørn i 2009.

• Kjøp albumet på iTunes her