Facebook

new release

Release 24th of May: Tida står stille

The artist Cliff from Northern Norway is back with new and catchy music. With "Tida står stile" (Time stands still), he confirms again his talent both as songwriter, musician and artist.

• Preorder the single on iTunes here • Read more
Pirate Bay

At the very end of 2010 DripP gave us an exceptionally strong and rough release. The album "Pirate Bay" brings the listener on a wonderful voyage through the universe of DripP, a universe that contains everything from beautiful soundscapes, heavy grooves, indie rock with distorted saxophone and drones, to lyrical improvisation.

Some reviews:

Et av årets friskeste tilskudd blant platedebutanter nord for Polarsirkelen er jazzkvartetten Dripp. [...] Dette er musikere som våger å utfordre både seg selv og lytteren mens de samtidig er tro mot jazzens grunnprinsipper, improvisasjon og spilleglede. Det bugner av førsteklasses referanser, fra Bill Frisell til John Scofield og ikke minst Kurt Rosenwinkel. Videre sneier gruppa innom et vell av mer eller mindre definerbare sjangere på en måte som kun er mulig innen jazzen, og arrangementene bærer preg av gjennomtenkte dynamiske grep.
Frithjof Eide Fjeldstad, Jazznytt - juni 2011

Vi møter den unge, meget lovende kvartetten kun med originalkomposisjoner stort sett ført i pennen av Westvik og arrangert av kollektivet. Vi snakker om meget kompetente musikanter med store ører og når de sjøl sier at de henter like mye inspirasjon fra indierock, nu-jazz, r&b, fri impro som fra nordisk jazz, så skjønner man raskt at "Pirate Bay" består av et brygg som heldigvis ikke er så lett å sette i bås. DripP har spilt på seg mye velfortjent sjøltillit og de har til og med ofte greid å lage en heftig live-feeling i studio. Alle fire er solister med mye originalt på hjertet, men kollektivet DripP er likevel det viktigste her. De som fortsatt mener man må være bosatt i de aller største byene her til lands for å nå ut med noe eget, tar nok en gang feil. DripP er det hittil siste og svært gode beviset på det.
Tor Hammerø, Nettavisen 30.11.2010 Terningkast: 4

Tonen blir slått an med ei rølpeopning av "Pene sko" som glir over i jazz med trøkk [...] Låtane er for det meste signert gitarist Westvik, og at han han er like skiftande i lynnet som naturen og landsdelen han kjem frå, er ingen klisjé. Eit sterkt band med framifrå musikantar.
Roald Helgheim, Dagsavisen 15.11.2010

Dripp er nok mest kjent for ganske frisk og temperamentsfull musikk. [...] Men i sanger som melankolske Flat Country viser de også at de har sine dempede, nesten romantiske sider der lyden av landskap flyter forbi. [...] Det er herlig å høre en ung gruppe som som viser at en kan uttrykke radikalt og fremoverrettet innhold med midler som i all hovedsak er akustiske.
Kjell Moe, Nordlys 8.12.2010

Å andra sidan – till Joumenas lullaby med sina oregelbundet hotfulla trummor är det inte lätt att somna in. Där finns min öppning.
Leif Carlsson, Lira - april 2011

Bandets styrke ligger i evnen til å skape noe eget [...] Dette bandet er anlagt for spennende modning.
Arild Andersen, Aftenposten 22.11.2010, Terningkast: 4• Buy Now!