Facebook

new release

Release 16th of Nov: Nydelig

With his second single release, Cliff once again proves his talent both as an artist and a songwriter. Nydelig (Beautiful) is simply very catchy and groovy pop.

• Find the tune here • Read more

Marit Sandvik & Nova Onda slipper single!
13.10.2017

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, har Marit Sandvik & Nova Onda omfavnet den brasilianske musikktradisjonen og gjort den til sin egen.13.oktober slipper de sin første single; Urolig Samba.

Kjærligheten til den brasilianske musikken har i mange år vært en drivkraft for Marit Sandvik og Øystein Norvoll, to av de fremste jazzmusikerne i Nord-Norge. Blant annet reiste de Norge rundt med bandet ”Bossa Nordpå” i tidsrommet 1993 – 2005. I årene som fulgte, kom det nye musikere til og det oppstod flere nye prosjekter. Dette har kulminert i bandet Marit Sandvik & Nova Onda som så dagens lys i 2013.

Siden 2013 har de seks musikerne jobbet frem et eget sound, forankret både i jazz og MPB – Música Popular Brasileira. Urolig Samba er den første singelen fra debutalbumet Flor, som har release i 2018.

Det kommende albumet består både av egne låter og arrangementer av kjente brasilianske klassikere. Albumet er spilt inn i Kysten Studio i Tromsø med støtte av Fond For Utøvende Kunstnere. Innspillingen er produsert av Marit Sandvik & Nova Onda, mixet av Are Bredahl Simonsen, og mastret av George Tanderø. Coverart av Geir Alvin Jensen.

Singleslippet følges opp av en releasekonsert på LofotJazz i Svolvær den 20.oktober 2017.

Marit Sandvik & Nova Onda er:
Marit Sandvik – vokal
Øystein Norvoll – gitar
Ola Asdahl Rokkones – saxofon
Eirik Fjelde – tangenter
Morten Steene – bass
Simen Iversen Vangen – trommer og perkusjon

Hør smakebiter fra det kommende albumet her: